2011. február 23., szerda

Luxurious nick-nacks

Betsey Johnson


 Jigsaw


 Juicy Couture


 Lanvin
(my favourite)


 Louis Vuitton


 Louis Vuitton


 Louis Vuitton


 Louis Vuitton


 Tiffany & Co.
(my other favourite)


Yves Saint Laurent


Szerelmese vagyok az ékszereknek: nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, karkötő...nehezen tudok ellenállni. Több doboznyi lapul belőlük a szekrényeim alján. Mióta az eszemet tudom, rajongok értük, különösen a karkötőkért. Legyen karperec vagy karlánc, arany, ezüst, fa vagy műanyag, könnyen belopja magát a szívembe (és a gardróbomba). A képeken látható fityegős-medálos-ingyombingyomos darabok még csak néhány éve hódítottak meg engem, de kapcsolatunk azóta is tartós és töretlen. Viselésüknél egyetlen egy szabályt veszek figyelembe: a kevesebb több. Ennek fényében mindig arra törekszem, hogy a dúsan díszített példányokat egyszerű vonalvezetésű ruhákkal kombináljam. 
Hogy mi alapján választom ki magamnak a számomra tökéletes darabot? Erre nincsen recept. Karkötőt is úgy veszek mint táskát, ruhát, vagy finomságot a sarki pékségben: meglátom, és érzem hogy "igggen, ez az". Talán nem is én választom ki a  kiegészítőimet, hanem ők választanak ki engem?!


Az itt látható karkötőket egytől egyig szívesen elfogadnám és hordanám, de abszolút kedvenceim az ezüst Tiffany és a makk-díszítésű Lanvin. Utóbbival az összes mókust meghódíthatnám! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése