2012. január 11., szerda

Szemtelen macsek!

Végre megérkezett a romwe.com-ról rendelt gyűrűm! 

 Egy kicsit nagyobbra számítottam, de így is nagyon örülök neki.
De képzeljétek hogy jártam: az első felvétel alkalmával kiesett a gyűrűből az egyik kő, vagyis a macska szeme, így szegénykém félszemű lett, nagyon szerencsétlenül nézett ki. Mivel a kis kristály elveszett, visszaragasztani nem tudtam, így kiszedtem a másik követ is, hogy ne legyen felemás (persze veszek majd neki új szemeket, de így is aranyos).


 Ami igazán vicces volt, az a csomagolás. Szerintem ha gyémántot rendeltem volna az interneten, akkor sem csomagolták volna be alaposabban: a gyűrű bele volt téve egy kicsi nejlonba, a kicsi zacsi benne volt egy indokolatlanul nagy "pukkanós" fóliában. Ezek aztán egy A3-as méretű újságpapírba lettek betéve, amit végül egy hatalmas zacskóba csúsztattak, végül pedig mindezt egy vízhatlan borítékkal fejelték meg.
Végül is a csomagolás is öröm! :)


Itt látszik, hogy mekkora a zacskó, a gyűrű az "O"betűben van.



 Holnapután sorsolom a játék nyerteseit!

5 megjegyzés:

  1. Ugye? Én sem tudtam ellenállni neki! :)

    VálaszTörlés
  2. A bejegyzést nem kommentelem, mert macskafóbiám van. Viszont: tegnap találtam véletlenül a blogodra, és nagyon- nagyon tetszik! Nem értem, hogy miért nem kommentelnek az olvasók, ezért én megfogadtam, hogy nem csak olvasni foglak :)
    Nagy szép lány vagy, az egyik kedvenc outfit a kutyás :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Szépségnapló!

    Köszönöm szépen a magam és Csöpi kutya nevében is a kedves kommentedet. :)

    VálaszTörlés
  4. Szegény macsek, pedig olyan jó az az élénk zöld szem neki. De így is nagyon aranyos. És vicces, hogy ennyire becsomagolták ezt a pici gyűrűt :)

    VálaszTörlés