2011. május 17., kedd

Yesterday...


A tegnapi nap a barnás árnyalatú színek jegyében telt. Bár nem egy vidám szín a barna, mégis nagyon szeretem. Természetes, nem feltűnő és jól kombinálható.

A képen látható blúz muszlinból van (mérsékelten átlátszó), és egy általam frissen felfedezett turiban könyörgött nekem, hogy vigyem haza. Persze nem kellett sokáig győzködnie! :)


A bal oldali karkötőt tavaly, a jobb oldali fityegőset még annál is régebben zsákmányoltam. Előbbi H&M, utóbbi Bijou Brigitte. Arany színű és rezes árnyalataival jól passzolnak a blúzhoz.



Aki rendszeresen követi a blogot, korábban már találkozhatott ezzel a cipőmmel. Nagyon kényelmes, pihe-puha bőr. Szerintem nagyon jól harmonizál a karkötővel és a bőrövvel.


A zakó szintén turi és szintén nem mai darab. De története van: kb. 4 éve elmentem egy kis "lélekápolásra" a MIRÁ nevű turiba (Margit krt.). Rám is fért, mert akkor írtam a szakdolgozatomat és már nagyon untam, hogy minden napom minden perce a hátrányos helyzetű etnikai csoportok jegyében telik. Ezt orvosolandó felkerekedtem. Találtam is egy-két jó holmit. Már akkor nézegettem ezt a zakót, de végül nem vettem meg. Másnap persze eszembe jutott, és már nagyon bántam, hogy otthagytam. Mivel pont arra felé volt dolgom, beugrottam, hátha megvan még. 
Belépek,és látom hogy egy fiatal lány az ÉN ZAKÓMAT nézegeti. Odamentem hozzá, és kértem Őt, hogy ha próbálás után úgy gondolja, hogy mégsem veszi meg, akkor én mindenképpen elvinném. Erre a lány egy mosoly kíséretében a kezembe nyomta. Köszönöm szépen ez úton is!!! 
A címke már kiesett belőle, de ha jól emlékszem Topshop. 

3 megjegyzés:

  1. úúú, ez nagyon jó lett! én egy csomó ideig utáltam a barnát, viszont most nagyon rákattantam. fantasztikus szín, jól is áll Neked!=)

    VálaszTörlés
  2. nagyon klassz!
    nagyon jóll áll neked ez a nadrág ezzel a blúzzal, sajnálom, hogy a zakóról nem készült felvéve kép! a kiegészítők is szuperek!

    VálaszTörlés