2010. november 8., hétfő

Frog from the web...

I have bought this cocktailring decorated with Swarowski chrystals on ebay. It was only 9USD, not much more than ordering a sushi from next street. I love to wear special things like this, but sometimes I feel that hungarian people are not prepared for them. Certainly I'm not frustrated about the reaction of the people, just don't understand why they look at me like this in a country, where other much more tasteless things are accepted.

Az ebay-en akadtam rá az alábbi kincsre, ami nem más mint egy Swarowski kristályokkal díszített békát formázó koktélgyűrű:


Potom 1800 jó magyar Forintba került a Hongkongból történő házhozszállítással együtt (jelzem, ez kevesebbe kerül, mintha a szomszéd utcából sushit - vagy akár- tökfőzeléket rendelnék).


Szeretem a hasonló különlegességeket, nemcsak gyűjteni, hanem hordani is de sokszor érzem azt, hogy a magyar közízlés nincs még felkészülve a hasonló kiegészítőkre. Tanulmányt lehetne írni az emberek reakcióiról, amikor megpillantanak egy ehhez hasonló darabot. Engem persze nem zavar, ha furán néznek, csak nem értem miért teszik ezt egy olyan országban, ahol ennél ízléstelenebb dolgok teljesen elfogadottak, mint például a szilikon pántos melltartó és társai...


És végül három szintén nem mindennapi darab (ezek nem képezik a tulajdonomat, de persze elférnének még a kincses ládikáim valamelyikében):






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése