2010. november 29., hétfő

FAKEzd magad! - The fake fur!

Snow have fallen, the weather's getting colder now, and nowadays a lot of people desire to sit in a warm room, drinking some hot caffé macchiato. But life isn't always that good, we have to go outside, however we can do this in warm, soft and stylish clothes. Fur matches these terms. Sometimes I have a look at the real fur clothes in shops, but later on I can only see the faces of the nice little animals which have the fur before. I wouldn't be able to wear a mink coat or carry my things in a coonskin bag. Luckily we have an alternative, the fake fur! - so animal lovers don't have to put away fur clothes and can wear them without guilty conscience. I also love them!

Leesett az első hó, megkérdőjelezhetetlenül beköszöntött a tél. Ki ne vágyna arra, hogy napját a meleg lakásban töltse, forró tejeskávét szürcsölve. De az élet nem(csak) a lazsálásról szól, ki kell lépni a hideg-rideg utcára. Ezt azonban miért ne tehetnénk puha, meleg, de egyben stílusos, csinos ruhákban. A szőrme megfelel ezen kritériumoknak. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szoktam megállni és bámészkodni a valódi szőrméket árusító üzletek kirakata előtt. Kis idő elteltével azonban már nem a drága holmikat látom magam előtt, hanem azoknak az állatoknak a tekintetét, akiknek ez a trend az életébe kerül. Nem tudnék jó szívvel belebújni egy nercbundába, vagy a dolgaimat belepakolni egy mosómedve-szőr táskába.


Szerencsére van más alternatíva: a MŰSZŐR. A mai modern textilipari technológiának köszönhetően már az állatvédőknek sem kell lemondaniuk a szőrme holmikról. Lelkiismeretfurdalás nélkül hordhatunk az eredetire szinte megszólalásig hasonlító anyagból készült ruhákat, kiegészítőket. Magam is előszeretettel hordom őket.

Saját, kedvenc műszőr darabjaim:
My own favourites:


Műszőr kézitáska / Faux fur handbag
(MNG)



Fülmelegítő / Earwarmer


Mellény / Vest
(second hand shop)



Gallér / Collar
(MNG)


Nyaklánc / Necklace


Kívánságlista a netről:
Wishlist from the web:
Borítéktáska / Clutch
(Angel Jackson)




Kardigán / Sweater coat
(GAP)



Kézitáska / Handbag
(www.yesstyle.com)




Csizma / Boots
(Asos)



Kabát / Coat
(www.harveynichols.com)



(Top Shop)


Kutyáknak :-) :
For dogs :-) :
(www.saksfifthavenue.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése