2011. június 8., szerda

Breaking news...

Segítsetek! Most érkeztem haza egy nem tervezett turizásból.  Zsákmányom a képen látható blúz. Megláttam, és annyira megtetszettek a színei, hogy megvettem (680 Ft volt). A boltban még eltökélt voltam, hogy márpedig én ezt fel fogom venni és szeretni fogom. A terv az volt, hogy - mivel elég hosszú, fenék alá érő - tunikaként fogom hordani, fekete csőnacival vagy cicanadrággal, derékon kiegészítve egy széles fekete övvel. Balerina cipőt húzok hozzá, felkapom az egyik fekete táskámat és már indulok is...már láttam magamat, ahogy negyven éves Csepel-bringámon (ezt legalább nem lopják el) suhanok a belváros felé...
...aztán hazaértem és elbizonytalanodtam: fel lehet ezt egyáltalán venni? Nem fest nevetségesen? Mivel ez blúz, és nem egy könyv nincs rajta a kiadás éve, de azért az látszik, hogy nem egy mai darab. Némi jóindulattal rá lehet fogni, magán viseli a manapság oly divatos color blocking irányzat stílusjegyeit, de nem is tudom!?
Bevállaljam? Ti felvennétek?


Legfeljebb párnahuzatot varrok belőle! :-)

Szép estét Mindenkinek!

9 megjegyzés:

  1. Nekem picit nagyis...de vedd fel úgy, ahogy leírtad és rakd fel a fotót..úgy könnyebb lesz megítélni:D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a gyors és őszinte véleményt! Még gyűjtöm a bátorságot. :)

    VálaszTörlés
  3. én eltudnám képzelni, ahogy egy külföldi outfitblogon "pózolsz" ebben a blúzban. a hazai utcai viselést már nem merném bevállalni, de én nyuszi vagyok. sokszor jártam már úgy, hogy megvettem valami régebbi turisat, hogy ezt majd én hordani fogom és egyedi leszek benne, de ahogy kiléptem az utcára olyan nevetségesen éreztem magam benne és azóta sem volt rajtam.
    de azért egy próbát megér, az a lényeg, hogy te hogyan érzed magad benne, bár ezt a tényt gyakran befolyásolja, hogy mit szólnak mások. (sajna.)
    (u.i.: anyukámnak van egy ugyanilyen mintájú ujjas blúza, azt ő elég sokat hordta.)

    VálaszTörlés
  4. ahogy leírtad, úgy én is felvenném:)
    van még egyetlen betűrve egy fekete derékszoknyába, buggyosan persze, fekete platform magassarkúval, fekete táskával.
    még így is el tudom képzelni, és szerintem neked jól is állna:)
    elég merész mondjuk, de szerintem cisnos lenne:)

    VálaszTörlés
  5. Azt hiszem, legalább egy fotó erejéig összeállítok egy-két szettet. A képeket ígérem posztolni fogom, de még mielőtt mindezt megtenném, elküldöm a blúzt egy aqua-parkos kirándulásra (mosógép).
    Köszönöm a véleményeteket.

    VálaszTörlés
  6. Imádom ahogy öltözöl :) én még csak most próbálok leszokni a Marks&Spenceres hosszú szoknyákról és ruhákról...jajj de ha annyira imádnivalóak...Csak ma szembesültem, hogy ezt a 40-es korosztálynak ajánlják :(
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNXoda4IdWBEeUe89sOZM8cINGBXpkpvvrWhCx6nR0e49fNh3x&t=1

    VálaszTörlés
  7. ha neked mégsem kell, nekem átpasszolhatod, szerintem baromi jó :)

    VálaszTörlés