2011. július 21., csütörtök

M.A.C rúzs

Még évekkel ezelőtt elhatároztam, hogy nem vásárlok össze minden féle rúzst. Inkább ritkábban veszek, de akkor az legyen minőségibb darab. 


Nem kell, hogy egyszerre 15 féle színű rúzsom legyen, hiszen úgyis elég egy-két árnyalat, ami szájfényekkel tovább kombinálható, meg hát egyébként sem szoktam magam agyon sminkelni. A nekem megfelelő szín kiválasztásánál azonban eddig mindig gondban voltam. nem szeretem a harsány színeket, inkább az olyat preferálom, ami az ajkaim természetes, "gyári" színéhez hasonló.
A múlt héten be is tévedtem a Váci utcában található M.A.C üzletbe (egyébként hétfőn nyílt a WestEndben is), ahol az eladó hölgy nagyon készségesen segített kiválasztani azt, amelyik a legjobban áll nekem. Nagyon szimpatikus volt, hogy őszíntén megmondta a véleményét, ha valamelyik nem állt jól,  megmondta, és kerestünk tovább. Végül a képen látható árnyalatra esett a választásom.

Először nem tetszett annyira, mert nagyon sötétnek tűnt, de felkenve pont annyi színt kölcsönöz az ajkaimnak, hogy ugyan látszik, hogy rúzsozva vagyok, de mégis természetes.


 Egy kicsit közelebbről.


Felkenve: szinte nem is látszik. :-D
Érzetre nagyon lágy és kellemes, nem ragad.

Apropó ragadás: én a szájfényeket és rúzsokat két fő kategóriába sorolom: a "ragadós" és a "csúszós" halmazba.
Amelyik ragad, meg sem veszem, legyen akármilyen szép színe, nem szeretem magamon.

Típusa:
M.A.C Lustre Lipstick "Syrup" árnyalat

2 megjegyzés: