2011. július 12., kedd

Variációk farmerdzsekire

Egy kis ötletelés, hogy hogyan lehet, és hogyan szoktam feldobni egy-egy ruhadarabot:



A kiindulási darab egy teljesen egyszerű farmer kabátka - korábbi bejegyzésben már találkozhattatok vele - melyet a következőkkel díszítettem:


1. Hello Kitty fan-eknek ajánlom: 20 Forintos nagyságú kitűzők


2. Nyári hangulatú: az epres és a meggyes/cseresznyés kitűző saját gyártmány, a napszemcsis bross egy gyerekkori pólómról maradt, a kutyást pedig úgy vettem néhány éve, de már nem emlékszem, hogy hol.


3. Glamúros: a macskás kitűzőt Eszter barátnőmtől kaptam, a csillogó lila szivecskés brosst a Bijou Brigitte-ben vadásztam le (emlékszem rá, hogy rögtön utána néztem meg moziban a Szex és New York film első részét), a nagy kerek fekete pedig nem más mint egy műszőrme kitűző.


4. Masnis: azt hiszem ehhez sok hozzáfűznivaló nincs (a rózsaszín és a barack színű brosst hajcsatokból eszkábáltam még sok-sok évvel ezelőtt). Nagyon könnyen előállíthatók bármelyik rövidáru boltban kapható selyemszalagokból.


5. Matrózos beütésű: amint látjátok itt nem kitűzőké a főszerep, hanem egy táskadíszé, amit a dzseki zsebének gomblyukába akasztottam be. Négy kis fityegő van rajta: egy szív, egy cseresznye, egy vasmacska és egy gyöngyszem. Turiban vettem.


6. Rockos / koponyás: egy koponya-mintás kis selyemsálat fűztem be a kabát gomblyukába, s kötöttem masnira (ez az egyik kedvencem). Más sálat/kendőt használva egy teljesen más hangulat, stílus érhető el.

+1: most jutott eszembe, hogy az egyik kimaradt: szerintem állati jól nézne ki az is, ha virág-brossokkal pakolnám tele a zseb körüli részt. Ki is fogom próbálni.

Hogy tetszenek? Felvennétek valamelyiket?

2 megjegyzés:

  1. klasz ötletek voltak, én tuti mindegyiket felvenném:D

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Jól is állna Neked, főleg egy olyan verzió, amit "ramikék" virágok díszítenek.

    VálaszTörlés