2012. március 10., szombat

Les voitures de Paris

 Két kendőt mutatok Nektek, kíváncsi vagyok tetszik-e és viselnétek-e?

Előre szólok: közlekedési múzeumos hangulat lesz! :)

















 A kendő teljes felületén kis kocsi mintájú dombornyomatok vannak.


 Hozzá ilő körömlakkok.


És még valami:
nem vagyok egy nagy LV rajongó, de ez a táska nagyon jól illene hozzá(m). :)



És a másik kendő:

 Ez már egy kicsit vadabb színű. 








És a hozzá illő lakkok.

5 megjegyzés:

  1. Nekem az első kendő tetszik, jók a színei! Na jó, mivel imádom a barnát és árnyalatait, így ez nem nagy meglepetés... :) És jók hozzá a lakkok is!
    A második nekem nem jön be, mert nem szeretem ezt a típusú kék színt. Főleg nem magamon viselni.
    Ja és képzeld, próbáltam karkötőket nemrég (NewYorker), de mindegyik akkora volt rám, hogy egyszerűen leesett a csuklómról! :) :( Úgyhogy előre gyártott, egy méretben kapható karkötő nálam kilőve... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A második kendővel nekem is vannak fenntartásaim. Túladni nem akarok rajta, mert egy kedves rokontól maradt rám néhány éve, és halála után nem volt szívem megválni tőle. Talán nekem is jobban fog tetszeni, ha idősebb leszek.

      Igazán sajnálom, hogy nehezen kapsz karkötőt magadra. Talán a karláncokkal nagyobb szerencséd lehet, ha ki tudsz venni/vetetni belőle egy-két láncszemet. :)

      Törlés
    2. Igen, a karláncoknál lehet így játszani a mérettel, de természetesen nekem most azok a típusok tetszenek, amiket Nálad is láttam: színes műanyag, fém, fa anyagból készült, "egybe" darabok. :)

      Törlés
  2. Egy hasonló Hermés-féle kendöm nekem is van, elegánsabb outfitekhez nagyon szép.
    LV: én imádom. Egyszer kell rá összespórolni és elkísér az egész életed során, mert soha nem megy ki a divatból, mindig stílusos és soha nem megy tönkre.
    Engem most nagyon bosszant, hogy pár hete vettem egy táskát 45 euróeért és az elsö alkalommal, mikor csak egy pénztárca, napszemüveg és papírzsepi volt benne, rögtön szét is szakadt a varrásnál :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú az tényleg bosszantó, ha szétmegy egy táska, pláne ha ez az első hordásnál történik. És még csak nem is filléres darabbal történt! :( Sajnálom.

      Nekem nincs semmilyen designer táskám, de ha egyszer befektetnék egy ilyen "örök darab"-ba, akkor az szerintem egy klasszikus kis steppelt Chanel lenne. Valamiért ahhoz vonzódom nagyon. De persze ha hozzám vágnának egy Burberry-t, vagy egy MiuMiu-t, akkor sem sírnám el magam bánatomban! :)

      Törlés