2012. március 22., csütörtök

Vélemény?

Igen jutányos áron (1500 Ft) vettem tegnap ezt a szandált.
Eddig igen megosztó véleményeket kaptam róla.

Szerintetek hordható, vagy gáz?

 Felülről.


 Oldalról.


 Elölről.


 Velúr jellegű anyagból van.


Rojt nélkül.


Levehető rojtok.

12 megjegyzés:

 1. Szerintem rojtok nélkül sokkal jobb, ha rajta vannak, akkor kicsit "olcsónak" hat. És most nem az árára gondoltam. :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem függ a ruhától és természetesen attól is, hogy ki viseli!!Te bármit felvehetnél, nem hatna ribisnek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, kedves vagy! :) Nem is szeretem az olyan "olcsó-közönséges nőcske" stílust., magamon se, máson se.

   Törlés
 3. Nekem olyan "lyukas csizma" feeling-je van. Én személy szerint nem hordanám, de el tudom képzelni faremer szoknyával párosítva,western stílusban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó ötlet a farmerszoknya, mondjuk a western stílust olyan nagyon nem komálom, de egy farmerszoknya és egy jó felső jó választás lehet. :)

   Törlés
 4. Hmm, nem az én stílusom. Kérdés, hogy mivel vennéd fel? Mert ugye az sem mindegy :) Így nehéz véleményt alkotni róla, hogy nincs koordinálva semmivel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolkodom, hogy mivel lehetne hordani, de még nem állt össze a kép. Annyi viszont biztos, hogy egyszerű, letisztult darabokkal, hogy ne legyen bazári. A rojtokat valószínűleg leveszem róla.

   Törlés
 5. Szerintem marha jól néz ki! De akinek nem jó a lába, az ne hordja, de úgy látom, téged ez a veszély nem fenyeget.

  VálaszTörlés
 6. Szerintem is teljesen vállalható! Nekem a rojtok is tetszenének! Bár ha én viselném, szerintem idegbajt kapnék tőle, ha menet közben ide-oda himbálóznának. :D Ettől még tetszik! Egyetlen baja, hogy bő a bokádra egy kicsit. Jobban mutatna, ha kicsit rásimulna a lábadra.

  Nekem ez a cipő egyáltalán nem western stílusú, inkább valami egyszerű/egyszínű ruhát, szoknyát, felsőt... tudnék elképzelni hozzá, mivel a cipő önmagában is karakteres. Nekem pont attól lenne "olcsó" hatású az összkép, ha minden hangsúlyos lenne.

  VálaszTörlés